Slik skal du lyse opp hjemme nå

Velkommen tilbake til 80-tallet!

80-TALLET ER TILBAKE! Vi som levde på 80-tallet husker nok denne hengende lampen med blomsterampel, som altså er blant årets lampenyheter, sammen med messing, terracotta og marmor. Foto: KRISTIN SØRDAL
80-TALLET ER TILBAKE! Vi som levde på 80-tallet husker nok denne hengende lampen med blomsterampel, som altså er blant årets lampenyheter, sammen med messing, terracotta og marmor. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er over, og det er på tide å lyse opp de mørke krokene hjemme. Om du er ute etter nye og tidsriktige lamper, kan du kanskje bare hente frem de gamle lampene fra 80-tallet. Nå skal det nemlig være både messing og marmor - og gjerne noe stort!

Vi har tatt en tur innom lampebutikkene på interiørmessen som ble avholdt på Norges Varemesse for kort tid siden, på jakt etter årets nye lamper.

Her kan du se noen av de nye lampetrendene.

LES OGSÅ: Lag din egen lampe for en 100-lapp

Marmor, messing og blomsterlamper

Først og fremst er årets lampenyheter og tendenser innenfor lampenyhetene, et gledens år for deg som fremdeles har de gamle 80-talls-lampene og annen pynt, på loft eller i kjeller.

Mange av nyhetene vi fikk se på Gave- og interiørmessen på Norges Varemesse nylig, var nemlig sterkt inspirert av lampene slik vi husker dem fra 80-tallet. Du husker kanskje også blomsterlampene, som var en lampe og blomsterpotte i ett?

- Det er kommet mye hengende lamper med ampler, som vi kjenner igjen fra 80-tallet, forteller Alexander M. Hall, administrerende direktør i Globen Lighting, til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer