Slik sniker du i boligkøen

I et presset boligmarked lønner det seg å være ett skritt foran.

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det heter seg at megler skal være både kjøpers og selgers mann. Men de fleste som har har vært igjennom en kjøpsprosess vet at det oftest er selger som nyter mest godt av meglers kompetanse.

En smart tjeneste fra Krogsveen gjør det lettere for deg som kjøper å spille på lag med megler, også når du skal kjøpe bolig.

- Når vi treffer boligkjøpere, enten det er på visninger, eller de kommer innom kontorene våre, prater vi med dem og kartlegger vi hva de egentlig er ute etter. Dette har vi samlet i en stor kjøperdatabase, sier Cathrine Temmerud, direktør for utvikling, HR & Brand i Krogsveen, til DinSide.

Du kan også registrere deg på nett, og skjemaet finner du her.

Visning før alle andre

Når du er registrert i boligsøkerdatabasen, vil du få informasjon om boliger som kommer ut for salg, samt bli invitert til visning før alle andre. Noen ganger er det også nok interessenter i et område til å kjøre en budrunde - uten at boligen blir lagt ut for salg.

Dersom boligen annonseres med visninger vil du imidlertid ikke kunne hoppe over 24-timersregelen. (Med mindre du bestemmer deg for å omgå den, slik vi har skrevet om her: Slik omgår du 24-timersregelen.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer