Sparetips: Flere brukere på Netflix, Viaplay og HBO Nordic

Slik spleiser du på strømmetjenester

Kan du fordele kostnadene på flere, kan du kanskje ha tilgang til flere strømmetjenester uten at det svir for mye i lommeboka. Her er mulighetene som finnes.

FORDELE UTGIFTENE: Å ha Netflix, HBO Nordic, Viaplay og de andre strømmetjenestene kan fort bli dyrt for én person. Men hva om dere kan være flere som deler på utgiftene? Foto: Gaute Beckett Holmslet
FORDELE UTGIFTENE: Å ha Netflix, HBO Nordic, Viaplay og de andre strømmetjenestene kan fort bli dyrt for én person. Men hva om dere kan være flere som deler på utgiftene? Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert

99 kroner til Netflix, 89 kroner til HBO Nordic, 329 for Champions League-fotball ... det baller fort på seg når du vil ha tilgang til de beste filmene og seriene, samt litt sport.

Vi har tidligere sammenlignet de forskjellige strømmetjenestene slik at du lettere kan bestemme deg for hva som passer akkurat dine behov.

Men kanskje sitter du med en følelse av at det hadde vært greit å ha tilgang til alle? Det er selvfølgelig mulig, men det blir fort litt dyrt.

Derfor vil vi i denne artikkelen se på hvilke tjenester det går an å kombinere i en slags «spleisepakke», slik at kostnaden kan fordeles på flere. Vi har delt pakkene inn i tre kategorier: Sport, film og serier.

Bør få se samtidig

Noen av tjenestene har imidlertid begrenset samtidig strømming til én enhet – i alle fall på papiret. Dersom du tåler å bli «kastet ut» hver gang de(n) andre strømmer, er det selvfølgelig mulig å kombinere alle abonnementene.

Vi har derfor tatt med også de strengeste, ettersom vår erfaring er at det ikke alltid gjelder i praksis.

Vi vil likevel passe på å poengtere det i de tilfellene hvor spleisepakken inneholder tjenester med slike begrensninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer