Isbit-trikset:

Slik «stryker» du skjorta med isbiter

Dinside har testet «isbittrikset» som skal gjøre tradisjonell stryking av klær unødvendig.

GLATTERE SKJORTE MED ISBITER: Dersom du ikke orker å stryke, kan noen isbiter gjøre susen for krøllete skjorter. Dinside har testet «isbittrikset». Video: Pål Joakim Pollen. Vis mer
Publisert

Det er den tiden på året da bunadsskjortene skal strykes og de gamle flekkene på dressen må «krise-renses». Riktignok blir heller ikke årets 17. mai-feiring av samme kaliber som før 2020, men i hvert fall i deler av landet er det åpnet for at noen få kan samles.

Men er det et kvarter til avreise og du har glemt å stryke skjorta, finnes det muligheter for å få den litt finere uten å finne frem strykejernet, så kan du heller bruke tiden på å pusse skoa eller pynte kaka.

- La isbiter gjøre jobben!

Dinside har tidligere skrevet om noen smarte «slippe-å-stryke-triks», som å strekke skjorta og henge den pent på henger til tørk, eller å henge skjorta på badet når du dusjer og la dampen gjøre jobben.

Men har du hørt om «isbit-trikset»?

Det skal glatte ut skrukkene i klærne dine, helt uten at du trenger å stryke!

Alt du trenger er isbiter og en tørketrommel.

Dinside har testet hvor bra det egentlig fungerer.

Slik gjør du

Du trenger klær med skrukker, en tørketrommel og noen isbiter. Trikset går ut på at du kaster plaggene inn i tørketrommelen, hiver inn noen isbiter og trykker «på».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer