Slik styler du opp boligprisen

Et godt førsteinntrykk skaper flere interessenter, mener boligselgerne.

Publisert
Sist oppdatert

- Du skal få interessenten til å blir forelsket i boligen. Førsteinntrykket er dermed veldig viktig, sier Miguel Sørholt, megler i Megler1 i Oslo.

Miguel Sørholt mener at godt inntrykk virker salgsfremmende.

- I et litt dårlig marked kan en bolig som fremstår som frisk og lekker gi flere interessenter. Flere interessenter gir større sikkerhet for salg.

Kjappe tips

- Boligkjøpere går på mange visninger. Et forelsket par rangerer ikke alle de ti boligene de ser på i løpet av en helg. De faller for en. Da må du få paret til å falle for din, sier Sørholt.

Sørholt sier at det er viktig å vurdere hvem kjøperen er. En ettroms leilighet på Oslos østkant fordrer andre kjøpere enn en lekker leilighet på Oslos vestkant. Visning skal gi kjøpergruppen opplevelser.

- Det første bud er å nøytralisere boligen. Den skal se helhetlig ut. Det hender jeg ber kunden om å skru på lyset eller male en vegg. Er oppkjørselen trang, sørger jeg for at interessentene parkerer i gaten: Det er ikke bra at boligkjøperen får inntrykk av han må buksere seg ut.

Proffhjelp

Flere har funnet ut at det kan være lønnsomt å style boligen sin i forkant av et salg. Boliginnrederne bistår meglere og privatpersoner med innredning. Ifølge firmaet er det ikke store grepene som skal til for at en bolig skal få salgsappell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer