Slik vil du ha det på badet

Årets nyheter til baderommet fra Ikea.

Godmorgon for dem med god plass. Foto: Ikea
Godmorgon for dem med god plass. Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Gunn-Helen Øye i Prognosesenteret er den svenske møbelkjeden et selskrevent førstevalg for fire av ti nordmenn når vi skal velge nytt kjøkken. Nå vil Ikea også bli nummer én på baderomsinnredning.

- I vår satser de stort på baderom, og det kommer mange spennende nyheter utover våren, sier Øye.

Her kan du ta en titt på noen av dem.

- Årets badromssortiment setter menneskene som bruker dem i fokus. Vi har ikke bare tatt hensyn til de voksnes behov, men også til de minste som ikke fårplass rundt vasken når de voksne er sent ute om morgenene. Baderomsmøblene er designet for å hjelpe travle familier til en smidigere hverdagslogistikk på badet, sier Camilla Gjerset, trendansvarlig i Ikea Norge.

Les også: Slik vil vi ha det på badet

For storfamilien

Godmorgon-serien er designet med nettopp dette i mente. Her er deg også, i kjent Ikea-stil, lagt vekt på løsninger som skal gjøre det enkelt å organisere baderommet. Nytt av året er også doble vaskeservanter og skuffer integrert i en enhet, ment for storfamilien.

- Skuffer i stedet for skap under vasken gir bedre oversikt, og egne skillevegger gjør at alle i familien får en egen plass til sine personlige ting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer