Slik vil italienerne innrede kjøkkenet ditt

Italienske Euromobil har kommet med denne kjøkkennyheten.

KJØKKENINNREDNING: Nytt kjøkken fra italienske Euromobil. Sjekk den kurvede benkeplaten i Hi-Macs. Foto: Hi-Macs
KJØKKENINNREDNING: Nytt kjøkken fra italienske Euromobil. Sjekk den kurvede benkeplaten i Hi-Macs. Foto: Hi-Macs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Der du tidligere kunne velge mellom benkeplater i tre eller laminat, og senere steinplater, kan du nå også velge komposittmaterialene Corian og Hi-Macs. Disse produktene kan lages i de mest fantastiske farger og fasonger, og det er kun fantasien som setter begrensninger.

Den prisbelønnete italienske designeren Simone Micheli har designet kjøkkenet IT-IS for kjøkkenprodusenten Euromobil. Euromobil er et italiensk designerfirma som blant annet produserer kjøkken.

Det nye kjøkkenet IT-IS er laget i Hi-Macs, som er et komposittmateriale i likhet med Corian.

Med dette kjøkkenet, får du garantert noe annet enn naboen:

Dette kjøkkenet har naboen: Norges mest populære kjøkken

Du kan få benkeplater i Corian eller Hi-Macs fra de fleste kjøkkenprodusentene i dag. Dette er ganske så kostbare materialer. For eksempel kan vi nevne at cirka 4,5 meter tilpasset benkeplate i 5cm tykk hvit Corian, med nedfelt vask (også i Corian) og utskåret til koketopp kostet 28.000 gjennom en kjent norsk kjøkkenforhandler en tid tilbake. Eksklusive moms. Og eksklusive montering. Velger du tre, kan du få en heltre 5cm benkeplate i eik fra Ikea til 1.245 for en lengde på 2,46 meter, altså under 2.500 kroner for 4,5 meter.

Men vi kan jo la oss friste:


Her er flekkene du ikke får bort fra kjøkkenbenken

Kan levere direkte til deg

Vi har vært i kontakt med Euromobils eksportavdeling for Norge for å høre prisene på herligheten. Euromobil har imidlertid ingen offisiell distributør i Norge, så de kan ikke gi en pris på kjøkkenet. Men de kan levere til Norge direkte, på enkeltsaks-basis.

Fornye kjøkkenet? Du ikke velge fronter i samme merke som skapstammene

Støpes i hvilken som helst form

Fordelen med Hi-Macs er at det er et veldig sterkt materiale, som kan bøyes og støpes i hvilken form som helst. I kjøkkenet IT-IS har designeren brukt Hi-Macs til å lage arbeidsbenken med en integrert vask, og spiseøya som er forbundet med kjøkkenbenket med en kurvete overgang. Hi-Macs er veldig varmebestanig, og den ikke-porøse overflaten gjør den svært motstandsdyktig for skitt, og dessuten svært lett å rengjøre. Du kan få den i over 100 forskjellige farger, og i fire ulike tykkelser.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer