Slik vil vi ha grillen nå

Flere brennere, og gjerne fargerikt. Det er noen av trendene innenfor griller nå.

NÅ SKAL DET VÆRE FARGE PÅ GRILLEN: Det er flere produsenter som nå kommer med farger på grillene sine, her vist med Jamie Oliver-grill som eksempel. Foto: Produsenten
NÅ SKAL DET VÆRE FARGE PÅ GRILLEN: Det er flere produsenter som nå kommer med farger på grillene sine, her vist med Jamie Oliver-grill som eksempel. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er på vei vei inn i høysesongen for grilling: Grillmaten er på plass i hyllene, og grillene er på plass i butikkene og kampanjeavisene.

Oppskriften på en perfekt burger får du her!

- Vi ser tydelig at grill er en høyinteressekategori, og grill er i vinden som aldri før, sier Morten Tornøe, kategoriansvarlig for grill hos Jernia.

- Vi ser at salget i år går mot mye av det samme som i fjor; det er fortsatt mye gass som selges tidlig i sesongen - mens kullgrillene har høyden på salget inn mot sommerferien, mot juni, forteller Tornøe.

Les også: Slik sjekker du gass-slangen på grillen

Litt dyrere griller

Ifølge kategorisjefen hos Jernia, ser de også at forbrukerne nå kjøper litt dyrere griller.

- Før solgte vi flere griller i et lavere prispunkt. Nå selger vi flere griller på et høyere prispunkt enn vi har gjort tidligere, forteller Tornøe til DinSide.

- Vi selger flest til rundt 4.000 til 4.500 kroner, sier han.

I det prissjiktet får du ifølge kategorisjefen veldig mange gode griller, men han understreker at de har griller i veldig mange prisklasser. Gassgriller har de helt fra 1.500 kroner - og oppover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer