Slikker på osten

Dette er det verste romkameraten kan finne på.

Slikker på osten
Publisert
Sist oppdatert

I en periode av livet opplever mang en leietaker å dele leien med en samboer. Det er ikke alltid man tenker konsekvenser når man flytter inn med partykameraten fra skolen, eller den rotete og høylytte kompisen av broren din.

For å prøve og ikke irritere vettet ut av romkameraten før dere har bodd sammen en måned, er det noen ting du ikke bør gjøre.

Les også: Ville ha behagelige tjenester istedenfor leie

Vi har lyst på boka "I lick my cheese and other notes ..." av Oonagh O'Hagan. O'Hagan har samlet sammen 120 lapper fra romkamerater til romkamerater. Lappene er av typen: Det er din tur til å ta oppvasken/Beklager at jeg vekket deg i natt/Har du tatt skinka mi? Og ikke minst klassikeren som forteller en god historie med fire små ord: Jeg slikker osten min...

Kjenner du deg igjen?

Denne lappen ble funnet i en kollegas hjem: "Lykk til med bundsprøving! Du trengr det sikkert...:)" Det skulle vært: "Lykke til med bunadsprøvingen i dag tidlig! Du trenger det sikkert, fordi jeg vekket deg da jeg ramlet inn med litt høy promille i natt. Med denne søte post-iten håper jeg du hater meg litt mindre."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.