Slikt gjør man da ikke

Det er ikke alt som er festlig som passer seg i en pen stue. Eller på do.

Slikt gjør man da ikke
Publisert
Sist oppdatert

I Japan har de for lengst funnet ut at det ikke er alle problemer innbyggerne i landet skal måtte bruke tid på å bekjempe. Hvis du har en fobi, eller hvis du har sliter med visse utfordringer i forhold til renslighet, behøver du ikke ordne opp i dette selv.

Noen der ute har garantert laget et produkt som tar seg av saken, som for eksempel "Angels Knee Pillow" - et alt annet enn engleaktig produkt ment for menn med do-fobi.

Sprutstopper

Puta kommer i to utgaver, én som er todelt, og en hel variant. Informasjonen som følger er ikke nødvendigvis folkeopplysning, men i henhold til produsenten ser det ut til å være et problem at mange menn, når de står foran do og gjør sitt fornødne i form av nummer én, spruter opp så mye vann fra skåla at det griser til toalettet.

Det har de valgt å illustrere slik:

Du tar poenget.

Plassér puta, eller putene, foran toalettet, knel ned på det myke stoffet, og lat vannet fra langt lavere høyde enn vanlig. Problemet er løst.

Prisen for puta/putene er 5800 yen, eller 400 norske kroner. Det er en liten pris å betale for en ren do.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer