Slikt gjør man da ikke

Det er ikke alt som er festlig som passer seg i en pen stue. Eller på do.

Slikt gjør man da ikke
Publisert
Sist oppdatert

I Japan har de for lengst funnet ut at det ikke er alle problemer innbyggerne i landet skal måtte bruke tid på å bekjempe. Hvis du har en fobi, eller hvis du har sliter med visse utfordringer i forhold til renslighet, behøver du ikke ordne opp i dette selv.

Noen der ute har garantert laget et produkt som tar seg av saken, som for eksempel "Angels Knee Pillow" - et alt annet enn engleaktig produkt ment for menn med do-fobi.

Sprutstopper

Puta kommer i to utgaver, én som er todelt, og en hel variant. Informasjonen som følger er ikke nødvendigvis folkeopplysning, men i henhold til produsenten ser det ut til å være et problem at mange menn, når de står foran do og gjør sitt fornødne i form av nummer én, spruter opp så mye vann fra skåla at det griser til toalettet.

Det har de valgt å illustrere slik:

Du tar poenget.

Plassér puta, eller putene, foran toalettet, knel ned på det myke stoffet, og lat vannet fra langt lavere høyde enn vanlig. Problemet er løst.

Prisen for puta/putene er 5800 yen, eller 400 norske kroner. Det er en liten pris å betale for en ren do.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.