Slutt på knall og fall

Nordsjö lanserer beis med antiskli-effekt.

Når du beiser terrassen beholder du treets struktur, samtidig som du beskytter mot vær og vind. Foto: Nordsjö
Når du beiser terrassen beholder du treets struktur, samtidig som du beskytter mot vær og vind. Foto: Nordsjö Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Små føtter som løper på våte terrassegulv eller trapper kan fort ende med knall og fall. En ny beis fra Nordsjö skal gjøre dette enklere å forhindre; en terrassebeis med antiskli-effekt.

Pristest: Her får du vårens billigste terrasse

Slik virker den

Beisen inneholder små plastpartikler som skal gi treverket en ru overflate, som skal forhindre at overflaten blir glatt når det blir vått. Dette er kanskje spesielt smart i trapper, men også for større uteområder der man rekker å få opp farten litt når man går.

Når du beiser materialer utendørs, beholder man strukturen i treet. Og for hvert strøk man påfører, blir fargen mørkere. Nordsjös antiskli-beis kommer i åtte ulike farger, i den naturlige delen av fargeskalaen.

For hvert beisstrøk du påfører, blir fargen mørkere. Den finnes i hele 8 gode, tidsriktige farger. Pigmentene i beisen beskytter treet mot sol og UV stråler som ellers tørker ut treverket så det sprekker.

Dersom du skal beise på tidligere behandlet underlag, så påvirker dette fargen. For å få best mulig resultat, og en farge tettest mulig opp mot fargeprøvene, bør du rense gulv som er skitne, eller er behandlet fra før. Til dette anbefales ulike typer terrasserens.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer