Slutt på ledningskaos under oppussingen

Denne dingsen gjør livet lettere for håndverkere og hobbyfiksere.

Enkel, men smart kabelsnelle fra Designcord. Foto: Designcord
Enkel, men smart kabelsnelle fra Designcord. Foto: Designcord Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du av typen som holder på med prosjekter i boligen? Eller kanskje du jobber som håndverker?

I så fall er du sikkert kjent med problemet der det blir floker og innviklinger i ledningene til apparatene du har satt inn i kabelsnellen. Ja, for det er det den heter, dingsen med laaang ledning og fire stikkontakter som gjør at du kan plugge inn stikksagen, skruautomaten og den elektriske skrutrekkeren på én gang og i trappeavsatsen der du holder på å jobbe.

NB! Dette er ikke egnet for faste elektriske installasjoner: Skjøteledninger kan være brannbomber

Det finnes løsninger som gjør det mindre plundrete, og Designcords Autorewind cable reel er én av dem. Da DinSide først ble oppmerksom på produktet, trodde vi det dreide seg om en dings som skulle skjule løse ledninger. Men det var det jo ikke.

Designcord er noe så enkelt og smart som en kabelsnelle med automatisk ledningsspoler. Det betyr at du slipper å sveive ledningen ut eller inn; du drar den ut så langt du ønsker, og når du er ferdig, trykker du på en knapp som sørger for automatisk tilbakespoling av ledningen.

Se videoen under:


Og slik spoler du ledningen tilbake:


Gjør stua til ledningsfri sone

Autorewind reel cable har fire støpsler som passer for norske stikkontakter, og de har barnesikring. Kabelsnellen har også en funksjon som hindrer overoppheting, og et håndtak søm gjør den enkel å håndtere. Prisen er fra 25 euro pluss toll og frakt fra Designcord.com.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer