Smakstest av nye ferdigmiddager

Noe smaker fortreffelig, mens annet smaker forferdelig.

VI SMAKSTESTER FERDIG-MIDDAGER: Vi har smakstestet noen av de nye ferdigmiddagene som kommer i hyllene nå. Og ja: Her er det STORE forskjeller! Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
VI SMAKSTESTER FERDIG-MIDDAGER: Vi har smakstestet noen av de nye ferdigmiddagene som kommer i hyllene nå. Og ja: Her er det STORE forskjeller! Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er klart for årets første dagligvareslipp. I løpet av uken vi går inn i nå, skal 1.700 nye varer fylle butikkhyllene.

Som vanlig på denne tiden av året er det fokus på sunnhet, men vi ønsker også å ha mulighetene til å velge mat som er kjapp og enkel å servere. Det kommer stadig flere matvarer som skal gjøre det lettere for deg og meg å lage god og «hjemmelaget» mat uten å være kokk. Og det kommer stadig flere ferdigretter.

Vi har smakstestet noen av de nye ferdige middagsrettene som du nå kan finne i butikkhyllene. Og for å ta konklusjonen først: Her er det store forskjeller!

Noe smaker fortreffelig og vi kan ikke få nok av det - mens annet smaker rett og slett forferdelig!

Ferdig mikro-middag

Innholdsfortegnelse:Ferdig mikro-middagHva bør middagen inneholde?1. Hellstrøms Cocotte med lam(Fleury Michon)2. Hellstrøms ovnsbakte svinenakke(Fleury Michon)3. Svenske kjøttboller i fløtesaus(Fjordland)4. Ovnsklar lasagne(Fjordland)5. Pai med brokkoli(Stabburet)6. Thai kyllinggryte(Fjordland)7. Laksefilet med rotgrønnsaker i ostesaus(Fjordland)8. Pai med kylling og asparges(Stabburet)9 og 10. Pasta tortellini(Fersk & Ferdig)Alle rettene vi har smakstestet, er med mulighet for oppvarming i mikrobølgeovn. Dette er retter som kan gå som en middag i seg selv, selv om mange av produsentene skriver at maten godt kan serveres med salat eller grønnsaker til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer