Hvordan snekre blomsterkasse

Smart løsning skjules i blomsterkassen

Det er ikke så vanskelig å bygge blomsterkasse selv - og særlig én løsning forenkler prossessen ytterligere. Steg-for-steg-tipsene får du her!

ENKEL BLOMSTERKASSE: Denne blomsterkassen har Kathrine Haugholt, interiørkonsulent og boligstylist ved Haugholt interiør, snekret selv. På innsiden av blomsterkassen skjuler det seg en genial løsning! Foto: Kathrine Haugholt.
ENKEL BLOMSTERKASSE: Denne blomsterkassen har Kathrine Haugholt, interiørkonsulent og boligstylist ved Haugholt interiør, snekret selv. På innsiden av blomsterkassen skjuler det seg en genial løsning! Foto: Kathrine Haugholt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frodige planter i full blomst gjør det ekstra koselig å oppholde seg på plattingen eller terrassen. Har du verken hage eller bedd for å pynte uteområdet med grønt?

Fortvil ikke - her er både store og små blomsterkasser den perfekte løsningen, og disse kan du enkelt snekre selv.

Lenger ned i artikkelen ser du hvordan det kan gjøres!

Slik planlegger du

- For å bygge en blomsterkasse trenger du bare enkle verktøy som de fleste har hjemme, sier Erling Nesse.

Han er hageentusiast på sin hals og deler velvillig tips og inspirasjon via sin instagramkonto, og blomsterkasser har han selv bygget flere av.

- Holder du deg til lodd og vater, så er det ikke så nøye hvordan konstruksjonen ser ut inni. Når du kler kassene med bord sånn noenlunde i lodd og vater, så ser det bra ut, ivrer han.

Og hva slags materiale du bruker til å snekre sammen en blomsterkasse, velger du selvsagt selv.

Noen av Nesses blomsterkasser består for eksempel av fire stykk sengegavler fra et nedlagt snekkerverksted, skrudd sammen og kledd med terrassebord.

- De store blomsterkassene, som jeg blant annet har brukt som rekkverk rundt terrassen, har litt mer solid konstruksjon av trevirke kledd med terrassebord, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer