Smart nytt produkt til baderommet

En blandebatterivegg skjuler rørene, uten å gjøre dem utilgjengelig for rørleggeren.

SØMLØST: Du kler blandebatteriveggen inn i flisene du har valgt ellers i dusjen. Foto: INR
SØMLØST: Du kler blandebatteriveggen inn i flisene du har valgt ellers i dusjen. Foto: INR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye å ta hensyn til når du skal pusse opp baderommet. Men for de fleste er det en balansegang mellom hva man har lyst til, hva man har råd til, og hva rørleggeren anbefaler.

De fleste som pusser opp i dag vil ha så rene linjer som mulig, og skjule røropplegg. Dette ser pent ut, og er enklere å holde rent.

Se også: Trendene som kan ødelegge baderommet ditt

Problematisk med skjulte rør

Bransjen har tidligere advart mot feilinstallasjoner av vegghengte toaletter som monteres bak membranen. Du tar den samme risikoen om du ønsker at kranen og dusjhodet skal komme rett ut av veggen: Rørene monteres utenfor våtromssonen.

SKJULT OPPBEVARING: På hver side av veggen er det smale hyller til oppbevaring av shampo og såpe, og her henger også den håndholdte dusjen.  Foto: INR
SKJULT OPPBEVARING: På hver side av veggen er det smale hyller til oppbevaring av shampo og såpe, og her henger også den håndholdte dusjen. Foto: INR Vis mer


Skulle det oppstå lekkasje, vil det ikke bare ta lenger tid å oppdage dem om rørene er bygget inn i vegger og gulv, men det vil også bli langt mer omfattende og kostbart å reparere når man må hugge seg inn i veggen først.

Med de nye modulene skal ikke dette lenger være noe problem.

Skruehull kan koste deg dyrt: Finn frem tapen på badet

Helt ny produktkategori

Blandebatteriveggen Front er noe så sjeldent som en ny produktkategori for baderommet, og konseptet er enkelt:

I stedet for å bygge rørene inn i veggen, monterer man på en modul der alt er innebygget, for eksempel rør, blandebatteri og dusjhode.

I tillegg er det oppbevaringsplass i hyller som er skjult bak selve veggen.

Veggen kommer i svart eller hvitt, og kles med fliser du velger selv. Den er 219,2–221,2 cm høy, og du kan velge mellom to fleksible bredder på veggen (48,8–53,8 cm alternativt 58,8–63,8 cm) slik at det skal være lett å tilpasse fliser i ulike størrelser.

Front ble lansert på det norske markedet i fjor vår, og koster fra cirka 11.000 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer