Smart søppelsortering

Likte du ScrapTrap, vil du elske dette!

Smart: Med søppelsortering i øverste skuff, kan du bare børste søppelet ned i riktig beholder.  Foto: STRAI KJØKKEN OG BAD
Smart: Med søppelsortering i øverste skuff, kan du bare børste søppelet ned i riktig beholder. Foto: STRAI KJØKKEN OG BAD Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søppelsortering er i vinden, etter at stadig flere har fått innført kildesortering av søppelet hjemme. Dette har ført til en rekke nye smarte løsninger, som skal gjøre det lettere å få orden. Til og med Ikea vil rydde i søppelet ditt.

Se også lesernes beste kildesorteringstips

ScrapTrap fanger opp søppelet, slik at du slipper søl på gulvet.  Foto: Produsenten
ScrapTrap fanger opp søppelet, slik at du slipper søl på gulvet. Foto: Produsenten Vis mer

Felles for disse løsningene er imidlertid at de aller fleste er et stykke unna, slik at du først må feie avfallet ned i hånden, for så å frakte det til søppelbøtten. Vi irriterer oss stadig over at smuler og skrell faller på gulvet, og vi regner med at vi ikke er de eneste.

Gleden var dermed stor da vi fant ScrapTrap, kjøkkendingsen du henger på en skuff eller en skapdør, slik at du kan feie søppelet rett ned dit og få det på plass uten søl.

Fulle skap!

Problemet med ScrapTrap er imidlertid, som flere av leserne våre påpekte i debatten under artikkelen: Den trenger en plass når den ikke er i bruk. Kjøkkenskapene er etterhvert mer enn fulle, og vi vegrer for å kjøpe enda flere ting som trenger en hylle å stå på.

Strai Kjøkken og Bad eliminerer dette problemet på en elegant måte ved å løfte søppelspannene ut av skapet under vasken, og opp i øverste skuffe. Med dette systemet, kan du feie smulene rett ned, og kildesortere dem samtidig. Du trekker bare skuffen ut slik at riktig beholder havner rett under benken - og så kan du feie matrester, emballasje eller plastikk rett ned i søpla.

Hvor mye det koster, kan vi dessverre ikke hjelpe dere med her. Ifølge Silje Høivold Johnsen, markedskoordinator i Strai Kjøkken og Bad, er det vanskelig å gi en eksakt pris på løsningen, fordi det blir skreddersydd til det kjøkkenet du velger.

– Vi har et stort utvalg av ulike type kjøkken, hvor kildesorteringssystemet blir tilpasset, sier Høivold Johnsen til DinSide.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å få et prisoverslag.

Se også Petter Nessimos smarte kjøkkenløsning. Da Ikea ikke kunne levere det han ville ha, laget han det selv.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer