Smart triks til julebaksten

Ikke bare går det mye, mye fortere - det smaker bedre også.

Sprøyter du ut kakene på et brett i stedet for å rulle dem ut, går det langt fortere, sier Elin Enes i Hjemmekokklauget. Foto: Per Ervland
Sprøyter du ut kakene på et brett i stedet for å rulle dem ut, går det langt fortere, sier Elin Enes i Hjemmekokklauget. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer