Smart-TVen din er dum

Selv om alle TV-produsentene skryter av avanserte funksjoner, er sjansen stor for at TVen din er gammeldags innen ett år.

Netflix-lanseringen er et godt ekesmpel på at Smart-TVen din ikke er så smart som TV-produsentene vil ha deg til å tro. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
Netflix-lanseringen er et godt ekesmpel på at Smart-TVen din ikke er så smart som TV-produsentene vil ha deg til å tro. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag har nesten alle TV-ene som selges i Norge en Smart-TV funksjonalitet.

Det betyr i korte trekk at du kan koble TV-en din til nettet og surfe, spille spill, kikke på YouTube, og ikke minst leie film eller TV-serier via de ulike tilbydernes video-on-demand-apper(VOD).

Det er selvsagt vel og bra, og i utgangspunktet har vi heller ikke noe imot at TV-produsentene bruker store ord når de skryter av sine egne Smart-funksjoner.

Utviklingen har nemlig vært stor siden de første Smart-TV-funksjonene begynte å dukke opp allerede i 2009. I praksis kan vi si tjenestene begynte å bli stabile i 2011, mens de begynte å bli raske nå i 2012.

Dessverre har TV-produsentene glemt det aller viktigste: At det lønner seg å ta vare på eksisterende kunder.

Netflix-appen: Fungerer kun på 2012-modellene

Det store problemet med alle produsentenes Smart-TV-løsninger er nemlig at mange nye apper kun blir tilgjengelig på helt nye TV-modeller.

Med andre ord: Hvis du har en ett år gammel SmartTV, er det ren bingo om du kan kjøre de appene TV-produsenten skryter av i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer