SmartCharge lyser selv når strømmen blir borte

Og snart er finansieringen klar.

LYSENDE: Strømbrudd er først og fremst plagsomt fordi en mister Internett og muligheten for mobil-lading, men det er ikke noe hyggelig at lyset går heller. Denne lyspæra lar seg derimot ikke affisere av et usselt strømbrudd. Foto: Produsenten
LYSENDE: Strømbrudd er først og fremst plagsomt fordi en mister Internett og muligheten for mobil-lading, men det er ikke noe hyggelig at lyset går heller. Denne lyspæra lar seg derimot ikke affisere av et usselt strømbrudd. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du sverger til stearin- og telys skal vi ikke ta fra deg gleden ved et strømbrudd midtvinters klokka åtte når det er helt mørkt ute. Noen av oss liker imidlertid ikke å knekke tåa på dørkarmen inn til badet, eller å briste et ribbein fordi døra var litt lenger til høyre enn vi trodde.

SmartCharge-lyspæra er forhåpentligvis like smart som produsenten lover, for endelig kan du beholde lyset også etter at treet som veltet over høyspentledningene tok strømmen fra hele nabolaget.

LES OGSÅ: Advarer mot dårlige LED-pærer

Kraftig batteri

En LED-pære gir deg 350 lumen med lys (5W) spredd i 120 grader, som holder i massevis hvis alternativet er stummende mørke. Du kan velge mellom lystemperaturer på enten 3.000, 4.000 eller 5000K.

Pæra er smart på mange måter. For det første inneholder den teknologi som merker forskjell på at noen simpelthen skrur av lyset i huset (da skal den naturligvis skrus av på vanlig måte), og at strømmen forsvinner.

Skjer sistnevnte sørger et relativt kraftig litium-ion-batteri på 2.200 mAh for at pæra fortsetter å lyse i inntil fire timer etter at strømmen gikk. Det vil være nok i veldig mange situasjoner, og ihvertfall nok til at du får etablert en slags kriseberedskap i forkant av et eventuelt langvarig strømbrudd. Pæra fungerer som vanlig utenom strømbrudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer