Smarte gulvfliser til uterom og garasje

Legg selv på en ettermiddag.

Gulvflisene i polypropylen er mye sterkere enn de ser ut: Du kan trygt kjøre bil over dem, sier Gjermund Kristiansen til DinSide. Foto: Per Ervland
Gulvflisene i polypropylen er mye sterkere enn de ser ut: Du kan trygt kjøre bil over dem, sier Gjermund Kristiansen til DinSide. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lei av å skrubbe slitent treverk på balkongen? Det finnes flere alternative belegg som kan brukes utendørs, som er lett å legge, og som krever minimalt med vedlikehold. For eksempel flisene du ser over, i polypropylen fra Bergo Flooring.

– Dette er så enkelt at alle kan gjøre det. Og du fikser balkongen eller garasjen på en ettermiddag, sier Gjermund Kristiansen i Storeys, som fører Bergo-flisene, til DinSide.

Flisene er enkle å legge, du fester dem til hverandre ved hjelp av et smart klikksystem. Han- og hunnplugger, klikkes sammen, og bankes sammen med en gummiklubbe.

Se bare her:

Lite vedlikehold

Gulvflisene er perforerte, og selvdrenerende, slik at vann ikke blir liggende. De er enkle å gjøre rene, jevnlig spyling med en hageslange tar det meste, og gulvene er så godt som vedlikeholdsfrie, ifølge Kristiansen.

Materialene er gjennomfarget, slik at det ikke ser slitt ut fort, og de se skal heller ikke falme. Du kan altså bygge på med samme farge, eller bytte ut en flis, om en skulle bli ødelagt.

Mye å velge mellom

Storeys er ikke alene om å føre Bergo-flisene, og det finnes også en rekke andre produkter på markedet, i ulike kvaliteter og mønstre. De aller fleste koster rundt 250 kroner per kvadratmeter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer