Smarte møbler til lyd og bilde

Du trenger ikke tømme lommeboka, selv om du har dyrt og tungt anlegg.

ORDEN: Amerikanske Plateau er en av de mange som leverer møbler som får orden på stereo og hjemmekino. Foto: PLATEAU
ORDEN: Amerikanske Plateau er en av de mange som leverer møbler som får orden på stereo og hjemmekino. Foto: PLATEAU Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lyd- og bildeutstyret i hjemmet blir stadig mer omfangsrikt. Skjermene blir større, og de skal gjerne suppleres med diverse mediespillere, hjemmekinoforsterker og høyttalere.

Det ser som oftest ikke pent ut, og et virvar av ledninger, bokser og kontakter vil neppe glede familiens designbevisste medlem (intet kjønn nevnt).

Masseprodusert blir egenprodusert: Slik lager du bord med særpreg

Men det er håp, selv om du er i overkant interessert i utstyr som kan gjengi film og musikk på bedre vis enn en lydplanke eller Bluetooth-høyttaler kan.

Plass og styrke viktigst

Løsningen er spesialmøbler (eller «AV-møbler», der AV står for audio og video) som både er store nok og som tåler høy vekt.

I takt med interessen for hjemmeunderholdning har det kommet svært mange nye produkter av denne typen på markedet de siste årene.

Også her er det selvsagt sammenheng mellom pris og kvalitet. Men man skal ikke se bort fra at det finnes en viss jåle-effekt, og at smarte selgere prøver å innbille deg at du trenger dyre møbler til dyrt utstyr.

Prøv Ikea først

Om du ikke vil åpne lommeboka på vidt gap enda en gang, har Ikea et godt utvalg av TV/stereo/hjemmekino-benker.Møbelkjeden har også fiks ferdige løsninger med TV og lydutstyr inkludert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer