Smarte sykkelstativer

Sykler er både verdifulle og kostbare. De fortjener et godt oppheng.

Her henger sykkelen på sete og styre. Foto: IkeaHackers
Her henger sykkelen på sete og styre. Foto: IkeaHackers Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Problemet med ting, sånn generelt, er at vi ikke bruker dem hele tiden. Og når vi ikke bruker dem tar de plass. Hvis de ikke har en fast plass blir det rot, for det er jo definisjonen på rot - at ting ikke er på plass.

Løsningen er å skape plass, men det er ikke alltid så lett. Mange har plassmangel, og den plassen som er til rådighet er på feil sted, eller feil plass om man vil.

Men løsningen ligger snublende nær, eller snarere tvert i mot. Løsningen ligger i å utnytte plass i høyden, hvor det vanligvis ikke er andre gjenstander som tar opp plass.

Det bør også være lett tilgjengelig - slik at det ikke ender som skapfyll

Sykler på gulv, vegg og i tak

Noen velger å ta med sykkelen inn i leiligheten, men mange har en bod, skur, garasje eller annen mulighet for rimelig trygg oppbevaring av sykkelen og andre bruksgjenstander. Da finnes det flere gode muligheter for smart plassering av sykkelen.

Og det trenger ikke koste all verden, her snakker snakker vi om ganske rimelige løsninger.

Biltema har tross navnet flere gode løsninger for syklister. Har du gulvplass eller trygg uteplass, kan det klassiske sykkelstativet være en grei løsning. For mindre enn en 200-lapp får du et stativ med plass til tre sykler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer