Test av trådløse støvsugere 2020

Smartere enn robotstøvsuger?

Vi har testet fem av de mest interessante trådløse støvsugere. Her er vår favoritt.

KLAR FAVORITT: Det er mange trådløse støvsugere å velge mellom, men i denne gjengen er én klart overlegen. Alle foto: Kirsti Østvang
KLAR FAVORITT: Det er mange trådløse støvsugere å velge mellom, men i denne gjengen er én klart overlegen. Alle foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Trådløse støvsugere er genialt. Her slipper du å styre med ledninger og slanger som snurrer seg rundt alt mulig. Ekle støvsugerposer er historie.

En annen fordel er at de er enklere å bruke på steder hvor du kanskje vanligvis ikke ville kommet til med den tradisjonelle støvsugeren - eller den fancy robotstøvsugeren for den saks skyld. Ikke bare rundt om i hjemmet, men også utenfor. Du kan for eksempel ta den med i bilen for å støvsuge all sanda ungene har tatt med seg hjem fra barnehagen.

Utvalget av trådløse støvsugere begynner å bli ganske stort. Prismessig varierer det noe, men de beste ligger gjerne på rundt 6000-7000 kroner.

Denne høsten har vi testet testet fem ulike trådløse støvsugere fra Ryobi, Miele, OBH Nordica, Samsung og Dyson (støvsugere fra Roidmi og Philips er på vei; denne samletesten oppdateres med resultater fortløpende).

Når man betaler såpass mye som de dyreste, forventer vi også mye. Her må det ikke bare bli rent, men batteriene må holde lenge nok, beholderne og filtre må være enkle å tømme og rengjøre, de må ha et levelig støynivå og være gode å håndtere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer