Smått og godt

Toalett som retter seg etter deg, heller enn omvendt.

Smått og godt
Publisert
Sist oppdatert

Små leiligheter kan være koselige, intime og sjarmerende og alle de andre adjektivene eiendomsmeglere kunne finne på å klistre inn i en Finn-annonse, men ingen sier noe om den dagen du har lyst til å bruke badet til noe annet enn bare dusj og vask.

Modul-løsninger for hjemmet er ikke noe nytt, men dette toalettet fra den brasilianske designeren Fernando Silva tar tak i et område av leiligheten som vanligvis forblir urørt.

Les også: Hvitevarer for små rom koster flesk

Hvor som helst

Som bildet over og bildeserien nederst i artikkelen viser, er mikrobadet ment å plasseres frittstående i områder der full fleksibilitet er nødvendig. Silva skriver på bloggen sin at produktets mangfold ligger i "fargene og muligheten for å spesialtilpasse det omgivelsene med grafiske løsninger".

Han nevner ikke noe om potensialet for å gjøre flere ting samtidig, som for eksempel å se på fjernsyn eller holde styr på komfyren mens en gjør sitt fornødne - ingenting er lenger unna enn en utstrakt hånd.

Det beste med "celle-toalettet", som Silva kaller det, er at det kan slås sammen når det ikke er i bruk, en nødvendighet når kvadratmetertallet er mindre enn livvidden på buksa. I utslått tilstand måler badet 180 x 230 x 90 centimeter, mens det i lukket tilstand bare er 100 x 230 x 90.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer