Smugtitt på årets møbelnyheter

Rykende ferske møbelnyheter! Kommer snart til en butikk nær deg.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide (Stockholm): Norske møbelhandlere har vært på shopping på Møbelmessen i Stockholm.

Vi har snakket med representanter for to av landets største møbelkjeder, Bohus og Møbelringen, for å finne ut hva de har tenkt å ta med seg hjem til sine norske kunder.

Gå rett til bildespesialen

Fire hovedtrender

De to møbelkjedene er nesten overraskende samstemte når vi spør om hva de har tenkt å ta med seg hjem fra messen.Modulsofaer, gjerne med sjeselong, runde formerGrått årets store farge, supplert med sølvOppbevaring, mediemøbler; smarte løsninger og høyglansFloss-tepper

Friheten til å velge

Ifølge Per-Ivar Ekeberg, markedssjef i Bohus, kommer vi til å få mye bra å velge mellom når det gjelder fleksible sofaløsninger.

- Modulsofaer har vært populært en stund, og her på messen er det både bra presentert og representert, sier Ekeberg til DinSide. - Det rettkantete er ikke lenger så dominerende.

Både Bohus og Møbelringen peker på at årets sofaer er mer organiske i formen, hjørner og armlener har blitt avrundet. Det er myke former og stoff i naturfarger, sier Karl Rino Jenssen i Møbelringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer