Snakkefjernkontrollen

Du trenger ikke engang å trykke på knappen. Et ord til fjernkontrollen Voice Me og den slår på stereoanlegget, TV'en eller DVD-spilleren.

Publisert
Sist oppdatert

Vidunderet har en lærefunksjon som gjør at fjernkontrollen kopierer og bruker de infrarøde signalene fra boksene den skal styre.

Disse kobles til talestyringen, som du selv legger inn på samme måte som med mobiltelefoner. Dermed adlyder fjernkontrollen din stemme.

Ingen koder

Du må ikke programmere fjernkontrollen med koder for hvert elektronikkmerke, slik du må med vanlige universalfjernkontroller.

VoiceMe kan brukes for de fleste elektroniske apparater som bruker infrarød teknologi, deriblant stereoanlegg, TV, DVD-spiller, dekoder og air condition.

Fjernkontrollen har kapasitet til å legge tre apparater inn under én talekommando. Du kan for eksempel si 'HEI' til den om morgenen, og den slår på TV, parabolanlegg og air condition.

Du kan legge inn 30 talekommandoer, som hver kan styre tre apparater. Totalt kan altså VoiceMe kontrollere 90 elektroniske apparater.

Hvor som helst

Infrarøde signaler rikosjetterer fra vegger, møbler og liknende. Derfor spiller det i prinsippet ingen rolle hvor fjernkontrollen ligger.

Produsenten Hotech i Taiwan reklamerer med at fjernkontrollen har 95 prosent stemmegjenkjenning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer