Kjøpe bolig

Snapchat og Norgeshus viser deg boligen «live»

Ny funksjon gjør det mulig å oppleve ubygde boliger. En nyttig løsning, mener Eiendomsmeglerforbundet.

SELGER VIA SNAP: Ved å scanne en QR-kode i Snapchat får du se boliger som skal bygges. Jonny Svarliaunet fra Norgeshus og Steffen Rabben fra Snap Norge, står på ei tomt i Moss hvor det snart bygges nye boliger, som du kan sniktitte på via Snapchat.
SELGER VIA SNAP: Ved å scanne en QR-kode i Snapchat får du se boliger som skal bygges. Jonny Svarliaunet fra Norgeshus og Steffen Rabben fra Snap Norge, står på ei tomt i Moss hvor det snart bygges nye boliger, som du kan sniktitte på via Snapchat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra fredag 18. desember lanserer Norgeshus en helt ny måte å vise fram ferdigbygde boliger på tomta før første spadetak er tatt.

Boligbyggeren har samarbeidet tett med Snapchat for å utvikle denne løsningen som gir potensielle boligkjøpere mulighet til å oppleve boligen «live» på tomta før byggingen starter.

Slik fungerer det

  • Ved å skanne en QR-kode i Snapchat vil du få tilgang til boligene som skal bygges - i full skala.
  • Du kan så plassere ut huset på tomta og videre kunne bevege deg fysisk i og rundt boligen for å se hvordan det endelige resultatet vil bli.
  • I tillegg kan du se huset i en «bordplate-versjon» som du også kan bevege seg rundt i.

Enn så lenge er det ett tomteområde utenfor Moss hvor to Norgeshus-forhandlere skal bygge sju nye eneboliger som benytter løsningen.

- Gir godt grunnlag

Markedssjef Jonny Svarliaunet i Norgeshus mener at ved hjelp av Snapchat får kundene nå mulighet til å skape seg en oppfatning av boligen på et helt annet nivå enn ved å se den i et trykt prospekt, eller som VR-løsning på ei nettside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer