Kjøpe bolig

Snapchat og Norgeshus viser deg boligen «live»

Ny funksjon gjør det mulig å oppleve ubygde boliger. En nyttig løsning, mener Eiendomsmeglerforbundet.

SELGER VIA SNAP: Ved å scanne en QR-kode i Snapchat får du se boliger som skal bygges. Jonny Svarliaunet fra Norgeshus og Steffen Rabben fra Snap Norge, står på ei tomt i Moss hvor det snart bygges nye boliger, som du kan sniktitte på via Snapchat.
SELGER VIA SNAP: Ved å scanne en QR-kode i Snapchat får du se boliger som skal bygges. Jonny Svarliaunet fra Norgeshus og Steffen Rabben fra Snap Norge, står på ei tomt i Moss hvor det snart bygges nye boliger, som du kan sniktitte på via Snapchat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra fredag 18. desember lanserer Norgeshus en helt ny måte å vise fram ferdigbygde boliger på tomta før første spadetak er tatt.

Boligbyggeren har samarbeidet tett med Snapchat for å utvikle denne løsningen som gir potensielle boligkjøpere mulighet til å oppleve boligen «live» på tomta før byggingen starter.

Slik fungerer det

  • Ved å skanne en QR-kode i Snapchat vil du få tilgang til boligene som skal bygges - i full skala.
  • Du kan så plassere ut huset på tomta og videre kunne bevege deg fysisk i og rundt boligen for å se hvordan det endelige resultatet vil bli.
  • I tillegg kan du se huset i en «bordplate-versjon» som du også kan bevege seg rundt i.

Enn så lenge er det ett tomteområde utenfor Moss hvor to Norgeshus-forhandlere skal bygge sju nye eneboliger som benytter løsningen.

- Gir godt grunnlag

Markedssjef Jonny Svarliaunet i Norgeshus mener at ved hjelp av Snapchat får kundene nå mulighet til å skape seg en oppfatning av boligen på et helt annet nivå enn ved å se den i et trykt prospekt, eller som VR-løsning på ei nettside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.