Sniktitt på IKEA-nyhetene

Årets nye IKEA-katalog blir ikke presentert før neste uke, men allerede nå kan vi avsløre noen av nyhetene.

Slik ser den amerikanske versjonen av den splitter nye Ikea-katalogen ut. Den norske versjonen blir nok noe annerledes, men mange av nyhetene vil være de samme. Foto: IKEA-USA.COM
Slik ser den amerikanske versjonen av den splitter nye Ikea-katalogen ut. Den norske versjonen blir nok noe annerledes, men mange av nyhetene vil være de samme. Foto: IKEA-USA.COM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 6. august er det duket for årets store begivenhet for alle boliginteresserte. Da lanseres nemlig årets store katalog fra møbelgiganten Ikea. Katalogen vil være den 47. i rekken.

"Lanseringen handler om de mange små og store valgene vi står overfor som enkeltmennesker og samfunn," heter det i invitasjonen til som er sendt ut til landets medier.

GUIDE: Slik overlever du Ikea-turen

Her er nyhetene

DinSide har allerede fått tak i den amerikanske Ikea-katalogen. Katalogen avslører mange av nyhetene som etter all sannsynlighet kommer til å få innpass på Ikea-varehusene landet rundt denne høsten.

Smakebiter fra Ikea-bibelen kan du se i bildespesialen nederst på siden. Se hele den amerikanske Ikea-katalogen her (ekstern lenke).

Noen forskjeller

Enkelte av produktene i den amerikanske katalogen vil nok ikke finnes i den norske versjonen, men det er grunn til å tro at mange av nyhetene vil være de samme. Enkelte variasjoner må man riktignok regne med, melder Ikeas pressetjeneste.

- Katalogen tilpasses forskjellige markeder, og den norske katalogen vil muligens ha lokale variasjoner, sier kommunikasjonsrådgiver Håvard Løkke i Ikea Norge til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer