Sniktitt på Ikea-nyheter

I august kommer Ikeas nye kolleksjon Stockholm til de norske varehusene. 10 designere, 81 nye produkter. Vi har tatt en sniktitt og plukket ut våre favoritter.

Publisert
Sist oppdatert

God design, lav pris

Ikea har slått seg opp på god design til en billig penge. For å få til dette, har de nok noen ganger måttet kutte litt på krav til stoffer og materialer. Den nye Stockholm-serien har imidlertid hatt et litt annet utgangspunkt enn den vanlige kolleksjonen: Her skulle det ikke spares på noe.

Prisen er det likevel ikke noe å si på. Møblene ligger i det øverste pris-sjiktet, men det er likevel milevis unna det du må ut med for designermøbler i de mest eksklusive butikkene.

Her er de nye møblene!

Trendenser

Både former og farger følger de store tendensene vi har sett på årets møbelmesser. Her er mye sort og hvitt, grafiske naturmønster - og som en ekstra liten fargeklatt, i beste Ikea-ånd, er det denne gangen valgt røde nyanser, fra rosa/oransje til knallrødt.

Nyheter på rullebånd

Senere i august kommer resten av høstnyhetene, når Ikea-katalogen lanseres 9. august. Med fare for å høres blasfemiske ut: Ikea-katalogen er nå større enn Bibelen. I opplag, altså.

Har du et nei til uaddressert post-klistremerke på postkassen, får du imidlertid ikke denne. Er dette tilfelle, kan du bestille katalogen fra Ikeas nettsider eller ved å ringe til et av møbelvarehusene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer