Sniktitt på vårnyhetene fra Indiska

Den svenske livsstilskjeden Indiska får celeber drahjelp i vår.

Noe som skal få lov til å bli med oss hjem fra Indiska når Jade Jagger-kolleksjonen lanseres, er et eller flere av disse vakre fatene. Pris: 349 kroner. (I butikk fra 12. mai) Foto: Per Ervland
Noe som skal få lov til å bli med oss hjem fra Indiska når Jade Jagger-kolleksjonen lanseres, er et eller flere av disse vakre fatene. Pris: 349 kroner. (I butikk fra 12. mai) Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisdatter, DJ, partydronning og smykkedesigner Jade Jagger har satt sitt stempel på en rekke av vårnyhetene hos den svenske mote- og interiørkjeden Indiska. Glade blomstermønster i friske farger, overdådige fat og en hengekøye som man tilbakelent kan betrakte solnedgangen fra. Det er ikke vanskelig å se at Jagger har tilbragt mye tid på den spanske hippie- og partyøya Ibiza.

Men Indiska kan by på så mye mer. Striper, ruter, blomster. Farget glass og håndmalte detaljer. En ting er sikkert: Det er ikke kjedelig!

I bildespesialen nederst i artikkelen kan du se våre favoritter blant vårnyhetene. Det er mye i kjent Indiska-stil, men kanskje et par overraskelser?

Les også: Slik innreder du uterommet

Jagger for hvermannsen

Når det kommer til design, er kanskje Jagger best kjent for sine smykker. Hun startet sitt eget smykkedesign Jade Inc. på slutten av nittitallet, og kolleksjonen ble så ettertraktet at den raskt ble snappet opp av store internasjonale forhandlere som Bergdorf Goodman og Barney's i New York, Collette i Paris og The Cross i London. Litt mindre kjent, er det kanskje at hun har vært med å utvikle et eget interiørkonsept sammen med store navn som John Hitchcox, Philippe Starck og Yoo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer