SoftClaws - skåner møblene for katteklor

Kombinasjonen katt og nye møbler byr på utfordringer.

Katt og nye møbler er en kombinasjon med utfordringer Foto: Henriette Fuhr Blix
Katt og nye møbler er en kombinasjon med utfordringer Foto: Henriette Fuhr Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De er som regel myke, kosete, lekne og ganske interessante vesener, for oss mennesker. Men for mindre skapninger er de grusomme monstre som fanger, torturerer og dreper med sine skarpe klør.

Men det finnes også en kategori katter som lever mesteparten av sitt liv innendørs i fred og fordragelighet. Da er det bare møblene som får unngjelde for kattens drapsvåpen - klørne.

Men det finnes remedier som fikser problemet!

Myke løsklør

SoftClaws er et sett med myke plasthylser som limes på kattens klør. Da kan den ikke lenger ødelegge den nye sofaen eller andre gjenstander. Eller klore eieren til blods ...

De myke klørne fylles med et par dråper lim, og settes på klørne, som kommer fram når du har katten i fanget og klemmer lett på poten. Det kan være lurt å klippe litt av den ytterste spisse på kloen først.

Diskret utgave av softClaws Foto: Henriette Fuhr Blix
Diskret utgave av softClaws Foto: Henriette Fuhr Blix Vis mer


For sikkerhet skyld er det best å være to, en til å holde poten til katten og en til å ordne med limtube og plastklør. Limet tørker på få sekunder og katten kan igjen få fritt leide.

Tilsynelatende skeptisk, men likevel en fornøyd katt. Foto: Henriette Fuhr Blix
Tilsynelatende skeptisk, men likevel en fornøyd katt. Foto: Henriette Fuhr Blix Vis mer


De myke klørne finner du på SoftClaws. De leveres i mange forskjellige farger, men også i gjennomsiktig plast. På den hvite katten til vår datter passet det definitivt best...

Mer info og video finner du på SoftClaws nettsted.

Hvordan løser du problemet?

DinSides redaktør Karoline Brubæk kan fortelle at deres katt aldri rørte møbler i kunststoff, av Alcantara-typen. Nå vil vi gjerne høre fra dere lesere: Hvordan løser dere problemet med at katter klorer opp møbler?

Del tips, råd og erfaringer i debatten under.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer