Solgte leiligheten på Facebook

- Det tok bare tre dager før noen ringte, forteller Kenneth Juul.

Tidenes enkleste boligannonse? Vi selger lys og koselig 2-roms på Grünerløkka med god planløsning. Gjennomgående leilighet med stort soverom. 35 kvm. Perfekt førstekjøp! Spre ordet. Gir rabatt om vi kan droppe megler:) Foto: Kim Jansson/Facebook
Tidenes enkleste boligannonse? Vi selger lys og koselig 2-roms på Grünerløkka med god planløsning. Gjennomgående leilighet med stort soverom. 35 kvm. Perfekt førstekjøp! Spre ordet. Gir rabatt om vi kan droppe megler:) Foto: Kim Jansson/Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å selge bolig er ikke bare en kostbar operasjon, det er også svært tidkrevende. Kenneth Juul brukte under en uke på å selge leiligheten - på Facebook.

– Jeg bestemte meg ikke på forhånd at "nå skal jeg kun bruke Facebook". Vi hadde kontaktet fire meglere for tilbud og prisvurdering, og da vi gikk igjennom de ulike tilbudene, sammenlignet priser og prøvde å bestemme oss, tenkte jeg at vi samtidig kunne prøve oss på Facebook, forteller Juul til DinSide.

Dermed gikk jungeltelegrafen. Da det kom opp i en samtale blant noen venner av paret at noen var på utkikk etter en bolig i området, kunne Juuls studievenn fortelle at han visste om noen som var interessert i å selge fort, uten megler.

- Det tok faktisk bare to-tre dager, før han som endte opp med å kjøpe leiligheten ringte for å si at han var interessert. Da hadde vi egentlig bestemt oss, men heldigvis ikke rukket å ta den bekreftende telefonen til megler.

I stedet avtalte de å vise frem leiligheten til han som var interessert, og da han fortsatt var interessert etter visning, var veien kort til salg.

Slik gjennomførte de salget

Én ting er å få noen på visning via Facebook. Noe helt annet var hvordan man skulle gjennomføre salget. Paret hadde tre meglere på besøk, og alle ga relativt like prisantydninger; to sa 1,8 millioner, mens én sa 1,85.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer