Solskjerming fra 299 til 48.000 kroner

Fra parasoll til paviljong og pergola.

Automatiske solseil kan fås fra 45.000 kroner og oppover, ifølge daglig leder i Solseil.no. Her vises et seil fra Sunsquare.  Foto: Produsenten
Automatiske solseil kan fås fra 45.000 kroner og oppover, ifølge daglig leder i Solseil.no. Her vises et seil fra Sunsquare. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å bli den tiden på året når lunsjpålegget svetter straks det kommer på terrassebordet. Sola er velkommen, den - men mange synes det er greit å ha en skyggeflekk å krype inn i når steken blir for intens - og det er kanskje langt til nærmeste eplehage med sin velsignende skygge.

Strekk sommeren litt lenger

Du har flere muligheter hva gjelder solskjerming i hagen, både hva gjelder produktvalg og priser. Alt fra den enkleste parasollen til 199 kroner og til avanserte, automatiske solseil med fra-priser på 45.000 kroner ... og oppover.

Parasoll fortsatt pop

Hva passer for ditt bruk, din hage og din lommebok? Vi guider deg gjennom mulighetene og prisene, og gir deg bilder med på veien for inspirasjon.

Vi gjør oppmerksom på at prisene oppgitt kun er ment som priseksempler. Vi har ikke gjennomført noen pristest på produktene, så prissjekken hos dine nærmeste forhandlere får du ta selv når du har bestemt deg for hvilken type solskjerming som vil kunne tilfredsstille dine behov og ønsker.

- Vi ser at det går mer og mer over i paviljonger, selv om parasoller fremdeles er veldig stort, sier Jan Eken, markedsansvarlig hos Plantasjen. Vi ser at det går mer i de dyrere modellene også - gjerne i aluminium og også i tre, sier Eken videre til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer