Som PC-monitor & bildeviser

Den store fordelen med LCD-TVene er at de også overbeviser som PC-monitorer. Vi var derfor spent på hvordan Pioneers plasmaskjerm taklet utfordringen.

Publisert
Sist oppdatert
Som PC-monitor & bildeviser
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Åpner du frontdekselet på medieboksen finner du tilkoplingen til datamaskiner.

Med XGA-oppløsning skryter Pioneer av at du får dobbelt så mange bildepunkter som i en standard VGA-skjerm. Skjermen skal takle opp til 1280*768 i 56, 60 eller 70 Hz.

Dessverre maktet ikke skjermkortet på vår bærbare PC å levere høyere oppløsning enn 1024*768, 60 Hz. Resultatet var imidlertid overraskende bra til plasma å være. Også her får altså Pioneer pluss i boka.

At du likevel ikke bør sitte i timesvis med en og samme tekstbehandlingsside når du bruker en plasmaskjerm, er en annen sak. Selv om faren for innbrenning av plasmaskjermer er kraftig redusert på de nye modellene, bør den likevel tas på alvor.

Spillentusiaster i alle aldre kan imidlertid glede seg over en gigantisk skjerm som garantert vil vekke oppsikt. Du finner flere PC-bilder i bildespesialen.

Home Gallery

Som PC-monitor & bildeviserMedieboksen har også inngang for ulike minnekortstyper via en PCMCIA-adapter. Denne følger ikke med, og må kjøpes separat. Dette er uansett en finesse vi satte pris på. Her er du nemlig ikke låst til en spesiell type minnekort.

Etter å ha satt inn kortet fikk vi oversikt over de ulike mappene som lå lagret. Når du åpner en av mappene får du opp miniatyrbilder av innholdet, totalt vises 16 bilder per side. Det kommer også opp informasjon om de enkelte bildenes navn, størrelse og dato.

Som PC-monitor & bildeviser


Bildene kan du både rotere, forminske og forstørre. Du kan også kjøre bildeframvisning i vanlig eller tilfeldig rekkefølge. Vil du virkelig skremme vannet av gjestene dine kan du senke hastigheten fra 3 til 90 sekunder mellom hvert bilde. Det skulle gi deg nok tid til å fortelle hele bakgrunnshistorien fra årets sydentur.

Merk at bilder under 1024*768 vil bli vist med ramme. Våre bilder hadde en størrelse på 1600*1200, og var altså over grensen.

Trykk her for å gå rett til konklusjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer