Som PC-monitor & bildeviser

Den store fordelen med LCD-TVene er at de også overbeviser som PC-monitorer. Vi var derfor spent på hvordan Pioneers plasmaskjerm taklet utfordringen.

Publisert
Sist oppdatert

Åpner du frontdekselet på medieboksen finner du tilkoplingen til datamaskiner. Med XGA-oppløsning skryter Pioneer av at du får dobbelt så mange bildepunkter som i en standard VGA-skjerm. Skjermen skal takle opp til 1280*768 i 56, 60 eller 70 Hz.

Dessverre maktet ikke skjermkortet på vår bærbare PC å levere høyere oppløsning enn 1024*768, 60 Hz. Resultatet var imidlertid overraskende bra til plasma å være. Også her får altså Pioneer pluss i boka.

At du likevel ikke bør sitte i timesvis med en og samme tekstbehandlingsside når du bruker en plasmaskjerm, er en annen sak. Selv om faren for innbrenning av plasmaskjermer er kraftig redusert på de nye modellene, bør den likevel tas på alvor.

Spillentusiaster i alle aldre kan imidlertid glede seg over en gigantisk skjerm som garantert vil vekke oppsikt. Du finner flere PC-bilder i bildespesialen.

Home Gallery

Medieboksen har også inngang for ulike minnekortstyper via en PCMCIA-adapter. Denne følger ikke med, og må kjøpes separat. Dette er uansett en finesse vi satte pris på. Her er du nemlig ikke låst til en spesiell type minnekort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer