Smart servering:

Sommerens kuleste kaketriks

Genialt når du vil feire med en kake i det fri, og ikke vil dra med deg bestikk og servise.

SMART: Dette er helt genialt om du vil spare deg for oppvask. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert

Pandemien førte med seg mange diller, noen smartere enn andre, og du har sikkert fått med deg kake- og vinglasstrikset, der man bruker vinglass for å forsyne seg av kaken - og som tallerken.

Trikses mor @theroseperiod, la ut den første videoen på tampen av 2020, og siden har det bare ballet på seg.

Genialt, når man ikke vil dele på serveringsbestikk (eller ikke har en kakespade tilgjengelig). Smart er det også om man av en eller annen grunn ikke har asjetter, men la oss være ærlig: har du vinglass er sjansen også stor for at du har det i nærheten. I tillegg trenger du også bestikk, så det eneste du sparer er å vaske opp en kakespade.

Bruk iskjeks

Sommerens smarteste vri på dette trikset er ikke bare smart, den smaker også godt: Bruk iskjeks! Perfekt om du er på piknik i parken eller på stranden og ikke har lyst til å dra med deg altfor mye utstyr.

Metoden er den samme: Alle bruker hver sin iskjeks for å forsyne seg av kaka. Og som en ekstra bonus kan du spise opp kjeksen etterpå, så slipper du å dra med deg oppvasken hjem.

Du kan se hvordan i videoen over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.