Sommerens største lille sportsdings

Sommerens store lille sportsdings får vi fra Phillips og Nike. Den nyeste MP3 spilleren MP3RUN, kommer nemlig komplett med en virtuell trener som registrerer fart, tid og distanse.

Publisert
Sist oppdatert

Harde fakta

Du er på joggetur i marka, akkompagnert av Euroboys, Chopin, eller kanskje My Dying Bride? Valget av musikk er uansett ikke viktig når det gjelder omtale av en MP3 spiller, for det er det jo du som råder over.

Altså. Du er på joggetur i marka, og lytter til egenvalgt musikk. En trommesolo (eller andre spennende, fremoverdrivende musikalske virkemidler, som for eksempel en bassgang) driver deg fremover, fortere og fortere, og du tenker: Så fort har jeg aldri løpt før! Det er lett å tenke, men noen ganger hadde det jo vært greit å vite akkurat hvor fort du løper. Uten å måtte stoppe for å sjekke treningsuret (det er ikke så lett å se tallene når det humper og går uti skogen).

Vel - nå er det en enkel sak å sjekke. Ved hjelp av et enkelt tastetrykk kan din egen virtuelle personlige trener fortelle deg akkurat hvor fort, hvor langt - og hvor lenge du har løpt.

Hvordan funker det?

MP3RUN blir levert med en separat sensordel. Før du legger ut på løpeturen fester du MP3spilleren på armen og sensorenpå skoen. Under løpeturen vil sensoren sende trådløse signaler om din fart, tid og turens lengde via Bluetooth til spilleren. Sensoren samler kontinuerlig informasjon om hastighet og distanse med opptil 99,6 prosent nøyaktighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer