Sony KDL-46HX900

En av Sonys beste TV-er i år. Kan den hamle opp med vår favoritt 9705 fra Philips?

HX900 har selvsagt innebygget TV-tuner for RiksTV. Øverst på toppen ser du forøvrig 3D-senderen. Foto: Per Ervland
HX900 har selvsagt innebygget TV-tuner for RiksTV. Øverst på toppen ser du forøvrig 3D-senderen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi ble positivt overrasket over de billigste TV-ene i vår store sammenligningstest tidligere i desember, så skal vi ikke legge skjul på at det er toppmodellene som briljerer og virkelig gleder oss entusiaster:

Bildebehandlingen som følger med jobber raskere og mer uanstrengt, sortnivået er bedre uten at det ødelegger for detaljene, samtidig som dybden i bildet er i en annen klasse. Med på kjøpet følger også langt flere finesser, bedre byggekvalitet og et renere design.

Det siste er i praksis et ikke uvesentlig poeng for de som skal rettferdiggjøre innkjøpet for sin bedre halvdel.

Og det er altså i dette segmentet HX900 befinner seg. Som toppmodellen i Sonys Cinematic-klasse er den nemlig Sonys sterkeste kort når det gjelder bildekvalitet denne høsten. Den litt dyrere og slankere LX-serien er til sammenligning mer designorientert.

For å finne ut hvor bra den egentlig er har vi sammenlignet med 9705 som er flaggskipet til Philips, og det er godt å konstatere at Sonyen gjør en god figur i så måte.

Likheter

  • Begge er LCD TV-er, men har LED-bakgrunnsbelysning og lokal dimming. Bildemessig er dette en stor fordel kontra kant-LED, som du blant annet får på LX-serien og Philips 8605

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer