Sony RDR-HX910 / 710: Pris, info og bilde

De to harddiskopptakerne RDR-HX910 og RDR-HX710 har disker på henholdsvis 250 GB og 160 GB.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide kommer til å få disse spillerne til test, men inntil videre får dere nøye dere med Sonys pressemelding:

Brukerne kan velge mellom lang spilletid (opp til 428 timer for HX910 og opp til 269 timer for HX710) eller best mulig kvalitet. I modusen "HO+" har opptakerne en bit-hastighet på ca 15 Mbit/s og en bildekvalitet som er 1,5 ganger bedre enn for DVD-video.

I denne modusen kan HX910 ta opp ca 34 timer og HX710 ca 21 timer. Et intelligent grafisk brukergrensesnitt gjør det enkelt å søke og redigere i opptaksmaterialet.

”Pauser”-livesendingen

Pauseknappen er nyttig funksjon som gjør at man kan fryse bildene når man ser på et direktesendt TV-program. Når man kommer tilbake foran skjermen er det bare å starte igjen og programmet fortsetter der man stanset det uten at man går glipp av noe. Det er også mulig å søke fremover og bakover i programmet for å se en scene på nytt eller å gå tilbake til direktesendningen.

For enklere søking i opptakene har enhetene funksjonen "Intelligent Scene Chaptering", som automatisk ser gjennom og avmerker begynnelsen av hver nye scene. Når man senere vil søke i opptakene er det enkelt å finne og velge blant scenene med "Visual Chapter Search", der hver nye scene vises som et thumbnail-bilde på skjermen. For å fjerne en scene benyttes "Easy Scene Chapter Edit", der du velger det som skal bort,og fjerner deretter dette enkelt ved å trykke på en knapp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer