Sørlandet: Salgstart mandag i Arendal!

Vil du etablere deg i Arendal, bør du sørge for å ha lånepapirene i orden. På mandag går startskuddet for en rekke 3-romsleiligheter til under en million!

Alle er velkomne på visning i de nye leilighetene i Nattvigheia i Arendal.
Alle er velkomne på visning i de nye leilighetene i Nattvigheia i Arendal. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjøp fra mandag i Arendal

Arendal Boligbyggelags nye 3-romsleiligheter i Nattvigheia i Arendal går ut for salg på mandag. Da kan du sikre deg mer enn 60 kvadrat til under en million! Det er forøvrig ingen begrensninger på hvem som kan kjøpe leilighetene, men Arendal Boligbyggelag regner med at denne typen leiligheter vil være attraktive for ungdom i etableringsfasen.

Hva: 3-romsleiligheter i lavblokkHvor: Nattvigheia, ArendalStørrelse: 63 kvadratmeterKvadratmeterpris: cirka 15.400 kronerPlanlagt salgsstart: Mandag 30. augustInnflyttingsklare: Innen et år Les mer: www.arendalboligbyggelag.no

Ferdig i Grimstad

Disse ungdomsleilighetene på Fladefjell i Grimstad er solgt, ferdigstilt og flyttet inn i, men vi tar dem likevel med som sammenligningsgrunnlag for dere som ønsker å bosette dere i denne regionen. Arendal Boligbyggelag er ansvarlig for leilighetene, og kan fortelle at de fikk tomten rimeligere av kommunen siden de valgte å bygge ungdomsboliger.

Hva: 2- og 3-romsleiligheterHvor: Fladefjell, GrimstadStørrelse: 55 og 68 kvadratmeterKvadratmeterpris: cirka 14.1800 og 12.900 kronerPlanlagt salgsstart: Alle solgt Innflyttingsklare: Ferdig Les mer: www.arendalboligbyggelag.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer