Spar 25.000 kr. på boligsalget

BOLIG: Selger du boligen din selv, kan du bruke endel av pengene du sparer på å øke markedsføringen av boligen. Og er du heldig, opplever du at økt markedsføring gir høyere pris.

De fleste som selger bolig velger å bruke megler for å føle seg trygge på at salget og oppgjøret skjer på en korrekt måte. Det må de betale dyrt for. For en bolig som selges til 1,5 millioner kroner, vil en normal meglerprovisjon utgjøre fra 30.000 kr. til 50.000 kroner. Kostnadene ved annonsering kommer i tillegg.

Finnes det noe alternativ? Ja, med noe faglig assistanse kan du trygt selge boligen selv. Og da vil du spare tusenvis av kroner.

Styr unna papirarbeidet

Vi har tidligere skrevet en utførlig guide til hvordan du kan gå frem for å selge boligen din selv. Vil du lese denne guiden, klikker du her: Selg boligen din selv

Prosessen vi anbefaler, går i korthet ut på følgende: Du annonserer selv, arrangerer visningen og styrer budrunden, men får noen andre til å ta seg av oppgjøret.

De tar oppgjøret

Både advokater og eiendomsmeglere kan ta seg av oppgjøret. En realistisk pris for disse tjenestene er rundt 7000 kroner. Vil du lese mer om hvem som kan ta oppgjøret og hva de gjør, klikker du her: Spar 35.000 på boligsalget

En nystartet megler på Internett, nettstedet Adirekta, tilbyr også en pakkeløsning, der de tar seg av oppgjøret. Vil du lese mer om deres tjenester, klikker du på denne linken: www.adirekta.no Vil du lese vår artikkel om Adirekta, klikker du her: Adirekta

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer