Spar 75 % på malerjobben

Lyst på en lettvint løsning? Kjøp en maler, men sjekk for all del prisen først. Det er tusenvis av kroner å spare på å velge smart.

Publisert
Sist oppdatert

Lei av å skulle pusse opp selv? Veggene er fremdeles 90-talls burgunder og mørkegrønne, og både de og du skriker etter å få en litt lysere farge på tilværelsen. Likevel sitter malerlysten så lang inne at du nok klarer å se på fargen i minst to år til - eller kanskje til og med til fargen blir moderne igjen.

KLIKK HER FOR Å SE PRISENE I MALERPRISTESTEN

Betal for luksus

Men det finnes faktisk et lettvint alternativ: Få noen til å gjøre jobben for deg. Det er ikke tvil om at det er billigere å gjøre jobben selv, men noen ganger kan det likevel være deilig å betale seg til litt luksus.

Velger du å hyre en maler, gjelder det for all del å holde malerkosten rett i munnen. For prisforskjellen mellom malerfirmaene er nemlig kolossale.

Prisen for å få malt en kvadratmeter veggflate varierer nemlig mellom 37,20 og 148,80 kroner (inklusive moms).

Ganger man kvadratmeterprisen opp med veggflaten i en 100 kvadratmeter stor leilighet, blir prisforskjellen enda mer synlig.

100 kvadratmeter vegg

I pristesten har vi tatt utgangspunkt i at det er en 100 kvadratmeter stor leilighet som skal males. Veggene er bekledd med kunstfiberstrie fra før, og det er bare selve malerjobben (to strøk) som skal gjøres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.