Spar med sparedusj

Sjekk hvor mye du kan spare.

Du kan spare flere tusen hvert år på å bytte ut dusjhodet. Foto: COLOURBOX
Du kan spare flere tusen hvert år på å bytte ut dusjhodet. Foto: COLOURBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenker du over hvor lenge du dusjer om morgenen, og hvor mye det koster? Våre beregninger viser at en familie på fire, der alle tar en syvminutters dusj hver morgen, kan spare hele 2.832 kroner i året på å bytte fra en ordinær dusj til sparedusj.

Er dere en dusjeglad familie, som elsker lange og varme dusjer, er det selvsagt langt mer å spare. Så om tenåringene trenger motivasjon, kan du fortelle dem at om hele familien kutter gjennomsnittlig dusjtid fra 15 minutter til 6 minutter hver gang vil man spare 7.260 kroner i året. Det tilsvarer nesten en hel Canada Goose-jakke.

Merk at varmtvannskalkulatoren også viser hvor mye du kan spare på å kutte ned dusjtiden med bare ett minutt hver gang (807 kroner).

Hvor mye kan du spare på å bytte? Sjekk med vår varmtvannskalkulator.

Dyrere strømpriser

Vi jublet for solen i påsken, men nå må noen ta regningen. Meget tørt vær og lite tilsig til til vannmagasinene gir en såkalt "stram kraftsituasjon" i strømsonen NO5 og den nordvestlige delen av NO2.

- Vi forventer at kraftsituasjonen vil være stram frem til snøsmeltingen starter, sier Øivind Rue, konserndirektør i Statnett i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer