Spar strøm med ny dings

Eco Showerdrop kan spare deg for en del utgifter.

Eco sier i fra når du har dusjet lenge nok.  Foto: ecokettle.com
Eco sier i fra når du har dusjet lenge nok. Foto: ecokettle.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er på full fart inn i vintermånedene og med det følger gjerne også ekstra strømutgifter. Og når det er bitende kaldt ute, er det ofte fristende å stå litt ekstra lenge i dusjen.

Det kan fort bli dyrt. Men en ny sparedings som heter Eco Showerdrop lover å spare deg for uforutsette dusjutgifter – og bor du sammen med mormor og de åtte ungene, kan det sikkert bli snakk om tusenlapper i løpet av vinteren.

Hvor mye du bruker på dusjing og bading i løpet av et år kan du beregne her

Universell løsning

Eco Showerdrop er den første i sitt slag som fungerer på absolutt alle typer dusjer. Den vil fortelle deg nøyaktig hvor mye vann dusjen din bruker, og du kan også stille inn hvor lenge du ønsker å dusje før en alarm vil begynne å pipe.

En moderne dusj bruker i gjennomsnitt ca 20 liter vann hvert minutt, i løpet av bare fem minutter kan det dreie seg om 100 liter.

Enklere å spare

Eco Showerdrop vil gjøre deg mer bevisst på hvor lenge du dusjer, ettersom den vil begynne å pipe når du har brukt opp den vannmengden som på forhånd er programmert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer