Spar tusenlapper på MP3-kjøp

Alle ønsker seg en av disse, men hvor mye koster de? En ting er ihvertfall sikkert: Det lønner seg å shoppe rundt før man kjøper. Vi har gjort halve jobben for deg.

Publisert
Sist oppdatert

På onsdag skrev DinSide Data om Creatives nye Zen Touch MP3-spiller - en sterk utfordrer til Apples populære iPod. Ikke bare er Creatives nye MP3-spiller utseendemessig veldig lik iPoden - den kan spille musikk kontinuerlig i 24 timer, mot Apples siste versjon iPod som kan holde det gående et halvt døgn.

Kort fortalt er det altså det det koker ned til: utseende og merkevarelojalitet mot batterikapasitet. Men om du foretrekker stil eller utholdenhet - er det noen ganger man rett og slett må la lommeboken bestemme.

I første del av denne pristesten har vi sett på prisene til Creative Zen Touch og Apple iPods 20 GB varianter.

Se prisene på de to erkerivalene her.

Skroll ned for merDet finnes selvklart også andre konkurrenter på markedet. DinSide Data tester jevnlig MP3-spillere. Samlesiden for tester av MP3-spillere finner du her.

Blir det for teknisk avansert for deg, kan du finne en lettvint veiviser til hvilken MP3-spiller som passer best for deg på DinSides MP3-velger.

Julegaven 2004

Det er nok liten tvil om hva som kommer til å stå på ønskelistene rundt om i de tusen hjem i år. MP3-spillere blir mer og mer populære, og blant de design- og merkevarebevisste har Apples iPod forlengst stadfestet seg som den ultimate MP3-spilleren - og iPod (alle versjoner) har per i dag omtrent 50 prosents markedsandel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.