Spenstig strømsparing

At oppvarming med radiatorer er lønnsomt, er en sannhet med modifikasjoner. Vi viser deg hvordan du gjør det billig, og ikke minst alle de spennende nye modellene.

Publisert
Sist oppdatert

En overdose Enøk?

Begynner du å bli lei alt pratet om Enøk og strømsparing? Det er bare å venne seg til det. Om du synes du har fått en overdose strømsparing nå - bare vent til november. Eller februar. Kulden har ikke satt ordentlig inn, og med en rekordvarm sensommer og september, har det heller ikke vært det store behovet for varmeprat. Ennå.

Særlig pirrende lesning er det dessverre ikke alltid - men vi kan trøste deg med at det har kommet en rekke hete nyheter på markedet om du velger å varme opp boligen din med radiatorer.

STOR BILDESPESIAL: Ta meg til de nye radiatorene - nå!Det trenger ikke være kjedelig å holde seg varm. Dessverre kan det være dyrt - svært få av disse modellene koster under 10.000 kroner. Men det er jo lov å drømme. Her er en rekke nyheter - noen så ferske at de ikke er på markedet ennå - og noen prototyper vi nok får se i produksjon snart.

Gjør det selv

Har du ikke råd til å bytte ut radiatoren hjemme med et av de (dessverre ofte rådyre) designalternativene, finnes det likevel måter å frekke opp dine eksisterende radiatorer på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer