Splitter ny bolig: 3600 kr. per måned

BOLIG: Lei av nedslitte hybler, og skitne fellesrom? For 3.600 kroner i måneden kan du få din egen splitter nye "enebolig" på hjul.

Splitter ny bolig: 3600 kr. per måned
Publisert

Det føles unektelig bitter å betale halvannen million kroner for en to roms-leilighet i hovedstaden. For de som ikke har råd til å kjøpe bolig i dagens marked, blir alternativet å leie dyre og ofte dårlige hybler eller små leiligheter til blodpriser.

Her kommer et tredje, og bedre alternativ for deg som kan tenke deg å prøve noe nytt.

Kaksecamping

Kan du tenke deg å bo i campingvogn, kan du få din egen nye bolig for rundt 3.500 kroner i måneden, husleien inkludert. Og campinglivet trenger ikke være forbeholdt 60 åringer med grilldress og trekkespill.

På Bogstad camping i Oslo er det over 100 personer som bor fast året gjennom. Noen av dem er studenter, andre er yrkesaktive eller pensjonister. Vi har tidligere intervjuet fastboende på campingplassen, vil du lese den artikkelen, klikker du her.

Campingpark på Blindern

- Campingvogner er fine helårsboliger, men det må legges til rette for at studentene kan bo i dem hele året. Jeg mener det er en god idé å omgjøre 250 av parkeringsplassene på Blindern til campingpark. Da kan studentene bo bra og billig, sier Kjell O. Nilssen som er leder for Hobby-vognene sin organisasjon i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer