Spotify integrert i Onkyo

Spotify fortsetter å erobre verden, og nå har de fått en japansk gigant med på laget.

I april slipper du å gå via mobilen for å høre Spotify i stua. Foto: Produsenten/DinSide
I april slipper du å gå via mobilen for å høre Spotify i stua. Foto: Produsenten/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Musikktjenesten Spotify, der du streamer musikken i stedet for å kjøpe den, har blitt voldsomt populær - både i Norge og flere andre land.

Det er likevel mange som synes det er litt tungvint å gå veien via en datamaskin, et Squeezebox-produkt, eller en mobiltelefon for å nyte musikken på stereoanlegget i stua.

Og det er selvsagt med denne kundegruppen i tankene, at Spotify har innledet et samarbeid med Onkyo. Alt du trenger nå er altså å betale for Spotify Premium (99 kroner i måneden for ubegrenset tilgang på musikk) og å koble receiveren din til nettet.

Surroundguide for dummies: Slik får du bedre TV-lyd

Først på receiverne

I følge Spotifys nettsider skal funksjonen komme på samtlige nettverksreceivere fra Onkyo som lanseres i år, altså på alle 2011-modellene. (Det ser altså IKKE ut til at det blir mulig å oppgradere fjorårets modeller, men dette har vi ikke fått bekreftet foreløpig.)

Musikkvaliteten blir forøvrig som vanlig fra Spotify Premium, altså 320 kbps.

Men hva med brukervennlighetheten? Det blir interessant å se hvor enkelt det er å betjene Spotify-listene via receiveren. Det vi vet så langt er at Spotifys menybilder vil bli vist på TV-en du har koblet receiveren din til. I følge Spotify skal du få tilgang til dine egne spillelister, i tillegg til nyheter og anbefalte lister. Det skal også være mulig å søke etter artist, albumtittel og låter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer