Lei av den trauste ventepølsen?
Det er ingen grunn til å servere kjedelige standardpølser, når du med enkle grep kan oppgradere dem.
I videoen over viser grillmester Jan Ivar Nykvist hvordan du kan gjøre grillpølsene mer spennende for både små og store.
Pølser på en snurr
Barna, eller de litt pølseskeptiske, vil nok sette pris på pølsespiralene, som gir større grillflate, sprø pølser, og ikke minst: Mye rom du kan fylle med litt godt, hjemmelaget tilbehør.
For deg som heller vil ha saftige pølser har Nykvist et annet triks i ermet: Prøv et ølbad.
(Skulle du ikke ha øl tilgjengelig, eller drikker du ikke øl, kan du alltids prøve med ingefærøl eller buljong. Men vi anbefaler å prøve ølbad: Pølsene skal grilles etterpå, så mesteparten av alkoholen vil fordampe.)
En verden av muligheter: Se hvilke øltyper som passer best til hvilken grillmat
Bli en grillmester i sommer
Kokken Jan Ivar Nykvist er fire ganger norgesmester i grilling, og har et sølv i EM og et sølv i VM i grilling. Han er lagleder for grillaget Team BarbieQ og er nok mest kjent for sin deltagelse i Norges Grillmester i fjor sommer, der han kom på andre plass.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger