Stemning i stua med et trykk

Velg mellom 16 farger fra én fjernkontroll.

Publisert
Sist oppdatert

Lys lager stemning, men glem blafrende stearinlys eller kjedelig dimmer. LED-teknologien gir muligheter for å lyse opp stuen i alle regnbuens farger,

Du trenger imidlertid ikke bruke tusener av kroner på en ny og fancy lampe. Du kan nemlig få LED-pærer som kan skifte mellom hele 16 farger! Ved hjelp av et trykk på fjernkontrollen kan stemningen i stua endres fra hvit og kjedelig til romantisk rosa, eller beroligende blå.

Ikke nok med at pæren kan skifte mellom 16 farger, den kan også settes på fire forskjellige effekter: blinkelys, strobelys, dimmelys og mykt lys.

Gjør stua til kabelfri sone

Fire av de 16 fargene kan settes på autoskift, altså slik at pæren automatisk skifter mellom de fire fargene. Det høres kanskje slitsomt ut, men når du skal arrangere barnebursdag eller boogiewoogiekveld for vennegjengen (som vi alle gjør innimellom, eller?), kan det være en stilig gimmick.

Produsenten lover at 6 watts pæren vil lyse i 50.000 timer, og at fjernkontrollen fungerer opptil ti meter unna.

Les også: LED-lys kan skade øyet

Du får kjøpt LED-pæren på nett i Storbritannia, og den kan fint brukes i Norge. Prisen? 30 pund, cirka 270 kroner, pluss frakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer