Stol på farger i 2005

2005 har ikke kommet lenger enn drøyt midten av februar, men opptil flere av Nord-Europas viktigste møbel- og interiørmesser har allerede sagt sitt. Denne uken har vi sett på Stockholm Furniture Fair, og her gir vi deg det beste fra de beste.

Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en travel vinter for design- og interiørbransjen. Fra møbelmessen i Milano og designmessen Formex i Stockholm i slutten av januar til møbelmessen i Stockholm forrige helg har det gått slag i slag.

TRYKK HER FOR Å GÅ RETT TIL BILDESPESIALEN.

Stramt og mykt

Stockholm Furniture Fair er den foreløpig siste perlen på møbelmessesnoren. I tillegg til å være vertskap for nordens største belysningsmesse, var det mye annet behagelig å hvile øynene på.

I utstillingen "soft walls", eller myke vegger, som det heter på godt norsk, tok den svenske designeren og tekstilkunstneren Synnöve Mork for seg hvordan man kan bruke tekstiler eller andre myke materialer til å dele rom - og de forskjellige lyd & lys-isolerende egenskapene til forskjellige typer materialer.

I tillegg til å presentere en rekke produsenter hadde utstillingen som formål å inspirere til nye anvendelsesområder av tekstiler i innredning.

Om veggene blir mykere, strammes møblene opp i formen. Stilrent, uten å bli for nøkternt, ble en rekke stoler og sofaer presentert: Og enten de var prototyper som håpefullt søker produsenter eller gamle klassikere var de fleste stramme i linjene og faste i fisken - herlig fritt for dilldall, dusker og sløyfer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.